Rocking Flame Future Fame "Cajo"

Cajon Sukutaulu ja terveystiedot tästä

Syntynyt 25.02.2020

DM = N/N
CEA = CEA/CEA
MDR1= MDR/MDR
PRA = N/N
IPD = N/N

Cajo jäi kotiin Yolan viimeisimmästä pentueesta ja kovasti toiveissa oli saada siitä Veka ukin saappaisiin täyttäjä. Valitettavasti aina kaikki ei mene niin kuin toivoo, saati tahtoo ja Cajon lonkat eivät olleet sitä luokkaa, että siitä jalostukseen koskaan olisi.
Silti se on valtavan tärkeä ja rakas osa laumaamme!

Muutoin poika on ihan mahtava perheemme "blondi hömppä pömppä", vaikkakin oikeasti äärimmäisen yhteistyöhaluinen nopeilla hoksottimilla varustettu nuori mies.
Cajon ollessa pentu suoritin samaan aikaan eläinten koulutusohjaajan tutkintoa ja Cajo oli siellä minun omana "projektikoirana".
Sille on opetettu valtavasti asioita sheippaamisen kautta ja tykkään ihan hirveästi siitä kuinka siitä näkee aina uutta opetellessa miten sen hoksottimet saa oivalluksia. Tämä on poika joka on kirjaimellisesti liki kaikessa touhussa aina mukana.

Cajon kanssa on käyty ihan muutama hassu näyttelykin ihan kivoin tuloksin. Korona sotki monessa kohtaa "meidän" nuoruutta, mutta nuori koira ja toivottavasti vielä sen kanssa paljon ehditään eksyä mitä mielenkiintoisempiini seikkailuihin.

Cajon näyttelyt Viro:
17.06.2020 Tarto, Darko Korošec (Slov.) PPEK1, KP, VSP
18.06.2020 Tarto, Attila Czeglédi (Hung.)PPEK1, KP, ROP