Rocking Flame All That I Am "Yola"

FI CH Rocking Flame All That I Am "Yola" 

Yolan tiedot (terveys, suku ym.) löytyy täältä
DM: N/DM

Yola on ensimmäisestä pentueestani kotiin jäänyt energiaa pursuava elämämme ilopilleri.
Se on kaikin puolin reipas kaveri (varsinainen ADHD).

Yola aloitti varsinaisen näyttelyuransa vasta veteraanina täytettyään 8 vuotta. Nuorempana se ei vaan jotenkin ollut omaan silmääni ns. riittävän hyvä näyttelykoiraksi ja niinpä sen kanssa on touhuiltu kaikkea muuta mukavaa omaksi iloksemme.
Se on kuitenkin koira joka on kuin viini, paranee vanhetessaan ja se saavutti muotovalion arvon kehiin päädyttyään vain kahdessa kuukaudessa.  Kasaan kertyi seitsemän näyttelyä joista kuudessa näyttelyssä irtosi paras narttu sija.  Näiden mukanaan tuoman valion arvon lisäksi Yola oli 2*VSP ja 5*ROP-VET

Yola on niitä koiria jotka rakastaa tekemistä ja sen mielestä ihan parasta ikinä on kun pääsee hommiin oman ihmisen kanssa.
Yolan kanssa ehdittiin startata yhdet Rally-tokon kisat ennen viimeisiä pentuja ja toiset noin kahden vuoden päästä ensimmäisistä kisoista.
Tuolloin oli tarkoitus käydä useammatkin kisat, mutta valitettavasti Yolalle tuli kohtutulehdus ja leikkauksen jälkeen en ole saanut itsestäni irti sitä vertaa, että edes se viimeinen alo tulos olisi käyty tekemässä, ehkä vielä joku päivä... Yola viettelee nykyään onnellisia eläkeläisen päiviä, niin ei oteta sen kanssa enää mistään "ressiä", kunhan ollaan ja nautitaan päivä kerrallaan =)

Epävirallisiet rally-tokon tulokset

17.07.2019 Riihimäki Rima:n halli, ALO HYV pistein 98/100

17.07.2019 Riihimäki Rima:n halli, ALO HYV pistein 99/100 

Virallisiet rally-tokon tulokset

26.11.2019 Salo, ALO HYV. pistein 89/100 / tuomarina: Tiia Hämäläinen
20.11.2021 Salo, ALO HYV. pistein 95/100 / tuomarina: Maria Riski