Sällin ja Yolan pentue kevät/kesä 2020

Isä: C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA NO MVA EE MVA LV MVA JV-15 HeW-16 V-18 Roxier's Blue Maxman "Sälli"

Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: CRD
DM: N/N

Emä: Rocking Flame All That I Am "Yola"

Lonkat: C/C
(maljat aavistuksen matalat, muuten siistit ja tiiviit)
kyynärät: 0/0
silmät: terveet
DM: N/DM

Suunnitellun pentueen sukutaulu löytyy täältä

Pennut tullaan geenitestaamaan ainakin DM:n ja MDR1:n osalta 

Yola on ensimmäisestä Rocking Flame pentueesta kotiin jätetty tyttö, jonka molemmat vanhemmat olivat omia koiriani. Yola ei juurikaan ole näyttelyissä käynyt johtuen sen huikean iloisesta luonteesta mikä menee nenänpäästä hännänpäähän ja se näkyy turhan korkeana hännänkantona. Eipä se meitä haittaa, sillä Yolalla ja minulla on lähellä sydäntä kaikenlainen muukin touhuilu ja se on sitten enemmän tällainen minun hömppäily harrastuskoira ja päälajiksi tähtäillään Rally-toko kentille. Yolan kanssa on mukava touhuilla, kun sille riittää palkaksi ihan vain kehu ja se että se saa touhuta minun kanssa.

Yola on koirana aina ihanan iloinen ja hyväntuulinen, se rakastaa kaikkia, niin ihmisiä kuin muita koiriakin, ehkä välillä jopa liiankin tuttavallinen ja sosiaalinen. Sen kanssa on helppo liikkua missä vain, ei tunnu olevan moksiskaan ympärillään muuttuvista asioista. Yolalla en ole myöskään huomannut mitään ääniarkuuksia.

Sälli on upealuonteinen leikkisä ja sosiaalinen uros, joka myös tulee toimeen kaikkien kanssa. Tämän uroksen takana on paljon hyviä ja etenkin luustoltaan terveitä koiria ja toivon saavani mm. tästä tukea tulevalle pentueelle ja tulevalle kasvatustyölleni.
Molemmilla vanhemmilla on kaikki hampaat, hyvä ja leveä purenta, molemmilla on myös erittäin hyvä vatsa, eikä suvuissa tunneta mitään ruoka-aine allergioita.

Yksi omaan silmään kauneimpia näkemiäni koiria oli Black Gary Diamant Blue "Sindy" Woolmill´s kennelissä, minulla oli suuri onni saada tuosta nartusta uros, Woolmill's Di Flame Verdi joka taas oli ehdottomasti se minun elämäni koira. Tämä pentue on linjattu juurikiin tämän nartun (Sindyn) vanhempiin ja näin ollen toivoisin saavani aikaan tasalaatuisen pentueen jonka avulla saisin säilytettyä niitä niin kovasti ihailemiani ominaisuuksia niin terveyden, luonteen kuin ulkonäönkin osalta.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tai haluat kysyä tähän pentueseen liittyen jotain, niin minuu saa parhaiten yhteyden sähköpostitse