Sällin ja Yolan pentue syntyi 25.02.2020

Yksi pojista vailla vielä omaa rakastavaa palveluskuntaa (mahdollisesti merle).

Isä: C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA NO MVA EE MVA LV MVA JV-15 HeW-16 V-18 Roxier's Blue Maxman "Sälli"

Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: geeni testin mukaan CRD
DM: N/N

Luonnetesti: +127 pistettä ja laukausvarma

Emä: Rocking Flame All That I Am "Yola"

Lonkat: C/C
kyynärät: 0/0
silmät: terve
DM: N/DM

Pentueen sukutaulu löytyy täältä

Pennut tullaan geenitestaamaan ainakin DM:n ja MDR1:n osalta.

Yola on ensimmäisestä Rocking Flame pentueesta kotiin jätetty tyttö, jonka molemmat vanhemmat olivat omia koiriani. Yola ei juurikaan ole näyttelyissä käynyt johtuen sen huikean iloisesta luonteesta mikä menee nenänpäästä hännänpäähän ja se näkyy turhan korkeana hännänkantona. Eipä se meitä haittaa, sillä Yolalla ja minulla on lähellä sydäntä kaikenlainen muukin touhuilu ja se on sitten enemmän tällainen minun hömppäily harrastuskoira ja päälajiksi tähtäillään Rally-toko kentille. Yolan kanssa on mukava touhuilla, kun sille riittää palkaksi ihan vain kehu ja se että se saa touhuta minun kanssa.

Yola on koirana aina ihanan iloinen ja hyväntuulinen, se rakastaa kaikkia, niin ihmisiä kuin muita koiriakin, ehkä välillä jopa liiankin tuttavallinen ja sosiaalinen. Sen kanssa on helppo liikkua missä vain, ei tunnu olevan moksiskaan ympärillään muuttuvista asioista. Yolalla en ole myöskään huomannut mitään ääni- tai alustan arkuuksia.

Sälli on upealuonteinen leikkisä ja sosiaalinen uros, joka myös tulee toimeen kaikkien kanssa. Uroksen takana on paljon hyvää, etenkin luustoltaan ja silmiltään terveitä koiria Toivon saavani mm. tästä tukea pentueelle ja tulevalle kasvatustyölleni.
Sälli on myöskin ehdottomasti yksi aikansa menestyksekkäimpiä uroksia näyttelyiden saralla, vaikka Sälli on vielä itsessään nuori. Sälli on valioarvojensa lisäksi saavutanut Suomen Collieyhdistyksen vuoden näyttelykoira kisassa 2017 sijan 3 ja 2018 + 2019 voittanut koko kisan uroksissa.

Molemmilla vanhemmilla on kaikki hampaat, hyvä ja leveä purenta, molemmilla on myös erittäin hyvä vatsa, eikä suvuissa tunneta mitään ruoka-aine allergioita. Pennuista odotan syntyväksi hyvin kauniita classisen tyypin collieita.
Tämän pentueen toteutuessa kovasti olisi toiveissa jättää joku pentusista myös kotiin kasvamaan tulevaisuuden toivoksi.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tai haluat kysyä tähän pentueseen liittyen jotain, niin vastaan mielelläni kysymyksiin. Minuun kanattaa alkuun olla yhteyksissä sähöpostitse, sillä en pääse kovin heposti vastaamaan puhelimeen asiakaspalveluun liittyvän vuorotyöni takia.

Kuvia penteueen lähisukutaulun koirista