Ollin & Ican pentue kevät/kesä 2020

Suunnitteilla olevan pentueen sukutaulu löytyy täältä

Isä: Sandcastle's Poker face "Olli"


Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: Terveet

Emä: FI, EE, LT,*LV & *BALT CH
          Lion Blend Inky Rose "Ica"

Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: Terveet

Pennut tullaan geenitestaamaan CEA:n, DM:n ja MDR1:n osalta 

Tämä pentue on sikäli erityinen, että tässä yhdistelmässä isänä on lyhytkarvaisten collieiden yhdistelmästä syntynyt pitkäkarvainen collie, eli niin kutsuttu pina (kaikki pennut tulevat olemaan pitkäkarvaisia).
Näin ollen pentueen vanhemmat eivät ole sukua keskenään ja sitä myötä onnistuessaan tällä pentueella olisi monella tapaa hyvää annettavaa pitkäkarvaisille collieille.
Emän taustoissa on itselleni tutut koirat ja isän takaa tulee hyvät ja terveet vanhemmat lyhytkarvacollie suvut. Itselle olisi toiveissa jättää tästä yhdistelmästä kotiin kasvamaan tulevaisuuden toivo.

Kaikille muillekin pennuille toivoisin löytäväni sellaiset kodit jossa ymmärretään tämän asian tärkeys koko rodun tulevaisuutta ajatellen ja vähimmäisvaatimuksena olisi PEVISA tutukimukset + terveyden ja luonteen ollessa hyvällä mallilla mahdollisimmanmoni olisi saatavilla tarvittaessa jatkojalostukseen.Pennut tulevat olemaan suurella todennäköisyydellä suhteellisen aktiivisia ja energisiä. Hyvin mahdollista, että pelkäksi sohvaperunaksi niistä ei varmastikaan ole, vaan sopivasti aivojumppa ja liikuntaa tarvitaan.

Mikäli tällainen harvinaisempi mahdollisuus kiinnostaa ja olet valmis pistämään itseäsi likoon rodunkin puolesta,niin ota rohkeasti sähköpositse yhteyttä ja kysy lisää.