Hertta & Pata, syntyy vko 39/2019

Tulevan pentueen sukutaulu löytyy täältä

Kuvaaja: Pia Ananin  

Isä: Lumipilven Onnenpeli "Pata"
Lonkat A/A
Silmät: terveet
Kyynärät: 0/0
Selkä: kaikin puolin terve
DM: N/DM (Degenerative myelopathy,  geneettisesti kantaja)
MDR1: +/- (lääkeyliaine herkkyys,
geneettisesti kantaja)

Kuvaaja: Sari Tähkäpää

Emä: Marcol Incredible Blue "Hertta"
Lonkat: A/A
Silmät: Distichiasis: todettu, aste: lievä 
toisessa silmässä siis on luomen sisäpinnalla yksi hento ylimääräinen ripsi.
Kyynärät: 0/0

Hertta on ultrattu kantavaksi ja pentujen pitäisi syntyä viikolla 39/2019
Pennut tullaan geenitestaamaan DM:n ja MDR1:n osalta

Pentue on sukutauullisesti liki täysiin ulkosiitos ja tällä pentueella haen kasvatustyölleni niin sanottua vierasta verta.
Tästä pentueesta toivottavasti saadaan toiminnallisia ja rakenteellisesti kivoja kavereita kaikenlaiseen touhuiluun. Mitään harrastuspakkoa en vaadi tulevilta kodeilta, mutta en oikein jaksa uskoa, että näistäkään pennuista ihan "sohvaperunoiksi" taipuu yksikään... Saa nähdä, kun ei voi etukäteen tietää mitä tulee =)

Minulle on tärkeitä löytää jokaiselle pennulle sellainen koti mikä vastaa sen pennun ominisuuksiin parhaiten ja aina pitää muistaa, että ne on ensisijaisesti rakkaita perheenjäseniä.Petueesta on tarkoitus laittaa talteen jatkoa myös itselleni kasvatustyötä varten,

Hertta on oma sijoitusnarttuni ja asuu Kangasalla lähinnä kotikoiran virkaa toimittamassa ja mahdollisesti aikanaan sinnekin yhdet pennut tekee.Hertta on varsin iloinen ja aktiivinen luonteeltaan, mutta vastaavasti ventovieraita kohtaan hiukan pidättyväinen. Tutuksi tultua saataa sitten pussata ihan kumoon saakka.Hertan veli samasta pentuesta asuu veljelläni ja se on taas varsinainen ilopillereiden "huithapeli".

Pata on myös hyvin iloinen ja vauhdikas nuori mies. Pata harrastaa omistajansa kanssa useammassa eri lajissa ja ovat niistä koetuloksiakin hankkineet.Pata on todella avoin ja ystävällinen ihan kaikille ja toivoisinkin saavani Herttaan yhdistettynä mm. tätäkin ominaisuutta aavistuksen pentuihin.

Mikäli pentue kiinnostaa ja/tai haluat tarkempia tietoja yhdistelmästä, niin säköpostia voi laitella tulemaan